Ανακοίνωση – καταγγελία ΔΣ εργαζόμενων Νοσοκομείου Τρικάλων

admin
admin
1 Αυγούστου 2016, 18:13

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων, μετά την σημερινή ενημέρωση από τα ΜΜΕ καθώς και από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, για το γεγονός που έλαβε χώρα ξημερώματα της 01-08-2016 στο χώρο του Νοσοκομείου, όπου υπήρξε αυτόφωρη κράτηση των συναδέλφων – εργαζομένων (Δ/ντριας-Υπ/ντή).

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ομόφωνα το γεγονός.

Είμαστε υπέρμαχοι της μόνιμης εργασίας – κάτι που το φωνάζουμε εδώ και πολλά χρόνια – και στην προκειμένη περίπτωση, υποστηρικτές του νόμου περί σύναψης ατομικών συμβάσεων και κατά της δίωξης συναδέλφων που οι ενέργειες τους αποσκοπούν στην εφαρμογή των αποφάσεων της Διοίκησης και της Νομοθεσίας, χωρίς να ευθύνονται για τα όποια προβλήματα προκύψουν από αυτή την εφαρμογή.

Θεωρούμε ότι το χθεσινό γεγονός είχε ως σκοπό του τον εκφοβισμό και την δημιουργία εντυπώσεων προκειμένου να παραμείνει ο εργολάβος στο χώρο του Νοσοκομείου.

Δηλώνουμε ότι βρισκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας  καθώς  της Διοίκησης του Νοσοκομείου σε ότι αφορά το εν λόγω ζήτημα. Είναι θεμιτό και αναγκαίο να εφαρμοστεί η νομοθεσία προκειμένου το Νοσοκομείο μας να έχει στα χέρια του την καθαριότητα έχοντας οικονομικό(200.000 ευρώ ετησίως) αλλά και ηθικό κέρδος.

 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .