Ανακοίνωση – καταγγελία ΔΣ εργαζόμενων Νοσοκομείου Τρικάλων

1 Αυγούστου, 2016 18:13 Επιμέλεια: /

hospital0_DCE

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων, μετά την σημερινή ενημέρωση από τα ΜΜΕ καθώς και από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, για το γεγονός που έλαβε χώρα ξημερώματα της 01-08-2016 στο χώρο του Νοσοκομείου, όπου υπήρξε αυτόφωρη κράτηση των συναδέλφων – εργαζομένων (Δ/ντριας-Υπ/ντή).

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ομόφωνα το γεγονός.

Είμαστε υπέρμαχοι της μόνιμης εργασίας – κάτι που το φωνάζουμε εδώ και πολλά χρόνια – και στην προκειμένη περίπτωση, υποστηρικτές του νόμου περί σύναψης ατομικών συμβάσεων και κατά της δίωξης συναδέλφων που οι ενέργειες τους αποσκοπούν στην εφαρμογή των αποφάσεων της Διοίκησης και της Νομοθεσίας, χωρίς να ευθύνονται για τα όποια προβλήματα προκύψουν από αυτή την εφαρμογή.

Θεωρούμε ότι το χθεσινό γεγονός είχε ως σκοπό του τον εκφοβισμό και την δημιουργία εντυπώσεων προκειμένου να παραμείνει ο εργολάβος στο χώρο του Νοσοκομείου.

Δηλώνουμε ότι βρισκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας  καθώς  της Διοίκησης του Νοσοκομείου σε ότι αφορά το εν λόγω ζήτημα. Είναι θεμιτό και αναγκαίο να εφαρμοστεί η νομοθεσία προκειμένου το Νοσοκομείο μας να έχει στα χέρια του την καθαριότητα έχοντας οικονομικό(200.000 ευρώ ετησίως) αλλά και ηθικό κέρδος.

 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.