Ανακοίνωση για το bmx park που βρίσκεται στο γήπεδο Καλαμπάκας

22 Νοεμβρίου, 2016 15:27 Επιμέλεια: /

untitled

Ανακοίνωση εξέδωσε μια ομάδα παιδιών σχετικά με το bmx park που βρίσκεται στο γήπεδο Καλαμπάκας:

Αναφερόμαστε στην τοπική κοινωνία και στα παιδιά της Καλαμπάκας! Κοιτάξτε όλοι ΣΑΣ να κρατήσουμε το πάρκο καθαρό και σοβαρό χωρίς υλικές ζημιές.

Πριν λίγο καιρό αγοράσαμε μουσαμάδες και γενικά έχουμε ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα από την τσέπη μας για την προφύλαξη του πάρκου από βροχές κλπ.

Σε ΚΑΘΕ ΕΚΔΡΟΜΗ σχολείων γίνονται σοβαρές ζημιές, συν ότι η ασφάλεια των παιδιών είναι ανύπαρκτη διότι χρησιμοποιούνε τις ράμπες για τσουλήθρα κλπ ενώ είναι υπό κατασκευή!

Οι δάσκαλοι – καθηγητές είναι …….. και οι πιο πολλοί ….. με τις απαντήσεις που δίνουν.

Εφόσον σαν παιδαγωγοί δεν μπορούνε με την γνώση τους να κάνουν κάτι ώστε να καταλάβουνε πως δεν είναι παιδική χαρά, ο καθένας μας που βλέπει κάτι λάθος στο πάρκο έχει το δικαίωμα να σταματήσει όλα αυτά!
Ελλάδα 2016.δυστυχώς!
-kalabaka bmx park

Να θυμίσουμε πως πριν μερικά χρόνια με παρέμβαση του Stagonnews προς τη Δημοτική Αρχή είχε γίνει συντήρηση του πάρκου.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.