Ανακοίνωση για τις αγρυπνίες

admin
admin
13 Οκτωβρίου 2016, 12:06

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που στην καθημερινότητα μας κυριαρχούν η υπερένταση , το άγχος , οι αγωνίες  και οι προσωπικές μας δυσκολίες . Επιζητούμε αλλά δεν βρίσκουμε χρόνο για λίγη ηρεμία και αυτοκριτική .

Και όμως έρχεται η εκκλησία να μας προσφέρει άλλη μια δυνατότητα με τις νυχτερινές ακολουθίες , εκεί που επικρατεί η ηρεμία της φύσης , αλλά γαληνεύει και η ψυχή .                                                                         Μέσα στο ναό έχουμε την κατάνυξη που βοηθά τον εσωτερικό μας κόσμο να θέλει να υψώσει τα χέρια , να ψάλει , να αγρυπνήσει για να βρεθεί  πιο κοντά στο Θεό .

Στην προσπάθεια που κάνει η τοπική μας εκκλησία για την Σωτηρία των πιστών συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τις κατανυκτικές ιερές Αγρυπνίες που  στο παρεκκλήσιο του Τιμίου Προδρόμου στην Καλαμπάκα .

Οι ιερές Αγρυπνίες θα τελούνται από τους Ιερομονάχους της Μητροπόλεως μας  κάθε Τετάρτη βράδυ από 9.30 μμ μέχρι 12.30π.μ ,

Καλούμαστε όλοι μαζί  να συμμετέχουμε  στις ιερές αγρυπνίες                 με την πεποίθηση να φτάσουμε σε αυτό που γράφει  ο Άγιος Ιωάννης της Κλίμακος «Ο άγρυπνος οφθαλμός εξήγνισε τον νου » .

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .