Ανακοίνωση για τις αγρυπνίες

13 Οκτωβρίου, 2016 12:06 Επιμέλεια: /

keria-ekklisia

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που στην καθημερινότητα μας κυριαρχούν η υπερένταση , το άγχος , οι αγωνίες  και οι προσωπικές μας δυσκολίες . Επιζητούμε αλλά δεν βρίσκουμε χρόνο για λίγη ηρεμία και αυτοκριτική .

Και όμως έρχεται η εκκλησία να μας προσφέρει άλλη μια δυνατότητα με τις νυχτερινές ακολουθίες , εκεί που επικρατεί η ηρεμία της φύσης , αλλά γαληνεύει και η ψυχή .                                                                         Μέσα στο ναό έχουμε την κατάνυξη που βοηθά τον εσωτερικό μας κόσμο να θέλει να υψώσει τα χέρια , να ψάλει , να αγρυπνήσει για να βρεθεί  πιο κοντά στο Θεό .

Στην προσπάθεια που κάνει η τοπική μας εκκλησία για την Σωτηρία των πιστών συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τις κατανυκτικές ιερές Αγρυπνίες που  στο παρεκκλήσιο του Τιμίου Προδρόμου στην Καλαμπάκα .

Οι ιερές Αγρυπνίες θα τελούνται από τους Ιερομονάχους της Μητροπόλεως μας  κάθε Τετάρτη βράδυ από 9.30 μμ μέχρι 12.30π.μ ,

Καλούμαστε όλοι μαζί  να συμμετέχουμε  στις ιερές αγρυπνίες                 με την πεποίθηση να φτάσουμε σε αυτό που γράφει  ο Άγιος Ιωάννης της Κλίμακος «Ο άγρυπνος οφθαλμός εξήγνισε τον νου » .

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.