Ανακοίνωση-Δελτίου Τύπου της 3ης Ανάρτησης της «Πράξης Εφαρμογής της Πολεοδομικής Μελέτης του οικισμού Καστρακίου του Δήμου μας»

23 Ιουλίου, 2014 14:40 Επιμέλεια: /

δημαρχείο

Στα πλαίσια της Μελέτης «Πράξη Εφαρμογής της Πολεοδομικής Μελέτης του οικισμού Καστρακίου» του Δήμου Καλαμπάκας και έπειτα από την επεξεργασία των ενστάσεων και των δηλώσεων ιδιοκτησίας που υποβλήθηκαν κατά την 2η Ανάρτηση, αλλά και των νέων δεδομένων που προέκυψαν,
καλούνται
οι φερόμενοι ιδιοκτήτες αφού λάβουν γνώση των στοιχείων της 3ης Ανάρτησης της Μελέτης «Πράξη Εφαρμογής της Πολεοδομικής Μελέτης του οικισμού Καστρακίου» (πίνακες και διαγράμματα), στα οποία περιλαμβάνονται αποτύπωση, κτηματογράφηση και τακτοποίηση των ιδιοκτησιών της περιοχής με στοιχείο Β, να υποβάλλουν τις τυχόν ενστάσεις τους, μέσα σε προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών, από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης.
Πληροφορίες
Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Καστρακίου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.