Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ»

13 Ιουνίου, 2017 13:08 Επιμέλεια: /

dsc_8245

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης με την επωνυμία «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ», με τον τερματισμό των ετήσιων μαθημάτων, σας εύχονται ολόψυχα

 

Καλό Καλοκαίρι

Καλή Ξεκούραση

 

Ραντεβού με όλα τα παλαιά, αλλά και με νέα μέλη της χορωδίας μας, στις αρχές Σεπτεμβρίου. Μέχρι το νέο μας ραντεβού οι στίχοι του ποιητή μας Κωνσταντίνου Kαβάφη στο Ποίημά του με τίτλο «Φωνή από την Θάλασσα», να σας συντροφεύουν κατά τους θερινούς μήνες:

«Βγάζει η Θάλασσα κρυφή φωνή, Φωνή που μπαίνει, μέσα στην καρδιά μας και την συγκινεί και την ευφραίνει. Τραγούδι τρυφερό, η Θάλασσα το Καλοκαίρι ψάλλει, Τραγούδι που έγραψαν τρεις ποιητές Μεγάλοι.., ο Ήλιος, ο Αέρας και ο Ουρανός».

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με υγεία, χαρά και αισιοδοξία σε όλους

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ Δ. ΜΙΧΟΥ

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.