Ανακοινώνει Ρεντζιά και Μπουτίνα

24 Ιουλίου, 2017 13:05 Επιμέλεια: /

141770

Έλαβε τις τελικές του αποφάσεις ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας για τους Αντιπεριφερειάρχες.

Όσον αφορά τις επιλογές για τον Νομό Τρικάλων είναι 2 και συγκεκριμένα, η εκ νέου αξιοποίηση του Ευθύμη Ρεντζιά και η αξιοποίηση του Γιάννη Μπουτίνα.

Με αυτόν τον τρόπο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός δίνει στον Νομό Τρικάλων (τα υπουργεία) Αθλητισμού και Τουρισμού.

Αίσθηση προκαλεί εντωμεταξύ το γεγονός δεν αξιοποιήθηκε γι ακόμη μία φορά ο Χρήστος Γακόπουλος, ο οποίος αναμένεται , όπως και ο Απόστολος Κολίτσας να αξιοποιηθούν την επόμενη περίοδο που θα είναι και η τελευταία πριν τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

trikalanews.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.