Ανακατασκευάζεται το κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
20 Αυγούστου 2015, 17:19

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Καλαμπάκας και συνεχίζονται με γρήγορο ρυθμό.
Οι εργασίες που γίνονται αφορούν γενικές αλλαγές και αφορούν αντικατάσταση σε παράθυρα και πόρτες , αλλαγή ενός μεγάλου μέρους της σκεπής, στεγανοποιήσεις σε όλο το κτήριο , θερμομόνωση και αλλαγή καυστήρων θέρμανσης από πετρέλαιο σε πέλετ , τοποθέτηση ηλιακών θερμοσίφωνων , Αντλίες ανακύκλωσης αέρος στον χώρο που πραγματοποιούνται τα αθλήματα , αλλαγή του φωτισμού και αν περισσέψουν χρήματα θα τοποθετηθεί και ψυκτικό μηχάνημα.
Οι εργασίες όλες χρηματοδοτούνται από πρόγραμμα και είχαν εγκριθεί από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή . το συνολικό κόστος των εργασιών αγγίζει τις 340 χιλιάδες ευρώ και βάση λεγομένων του αρμοδίου Αντιδημάρχου κου Ράντου , τα χρήματα υπάρχουν και η ροή είναι κανονική.
Ο κος Ράντος μιλώντας στην στήλη μας ανέφερε ότι με τις αλλαγές αυτές το κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας θα γίνει ένα λειτουργικό και πανέμορφο κτήριο που θα ικανοποιεί κάθε απαίτηση.
Ανέφερε ακόμα ότι έχει ικανοποιηθεί το αίτημα των ποδηλατοδρόμων Καλαμπάκας για να αντικατασταθεί η πίστα ποδηλάτου στο γήπεδο της πόλης. Το χρηματικό ποσό διατέθηκε από τον Δήμο Καλαμπάκας και δεν μένει να ξεκινήσει η ανακατασκευή του.
Τέλος γίνονται προσπάθειες ώστε να κατασκευαστεί ταρτάν πέριξ του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου , πράγμα που θα βοηθήσει και αθλητές αλλά και αθλούμενους που καθημερινά χρησιμοποιούν το γήπεδο.
Το ποσό όμως που χρειάζεται για το συγκεκριμένο έργο ξεπερνάει τις 300 χιλιάδες ευρώ , πράγμα που θα πρέπει να ενταχτεί σε πρόγραμμα .

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .