Ανακατασκευάζεται η παλαιά γέφυρα στην είσοδο της Θεόπετρας

10 Νοεμβρίου, 2016 12:19 Επιμέλεια: /

gefyra-palaia-theopetras-4

Ολοκληρώθηκε και δόθηκε στην κυκλοφορία πριν λίγες ημέρες , η νέα γέφυρα στην είσοδο της Θεόπετρας , μπροστά από το Παλαιοντολογικό Μουσείο.

Όμως η παλαιά γέφυρα ( 50 μέτρα βόρεια ) , αποφασίστηκε να μην κατεδαφιστεί αλλά να γίνει πλακόστρωση και να χρησιμοποιείται για πεζούς.

Η γέφυρα κατασκευάστηκε πριν 50 χρόνια περίπου και θα ήταν άτοπο ( από την στιγμή που οι αρμόδιοι δεν θέτουν θέμα στατικότητας ) αν δεν αφήνονταν ως μνημείο , δίπλα σε μια περιοχή μεγάλου Τουριστικού ενδιαφέροντος.

Να θυμίσουμε ότι η γέφυρα έπαθε καθίζηση πριν λίγα χρόνια , όταν λόγω των Αγροτικών απεργιακών κινητοποιήσεων , μεγάλα και βαριά οχήματα αναγκάζονταν να παρακάμπτουν από την Θεόπετρα. Έτσι με τις τότε ενέργειες των τοπικών παραγόντων αποφασίστηκε και χρηματοδοτήθηκε η κατασκευή νέας γέφυρας.

Πάντως η πλακόστρωση ολοκληρώνεται εντός των ημερών και θα δοθεί προς χρήση σε όσους περπατούν στην περιοχή. Με την ολοκλήρωση θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια της νέας γέφυρα που ενώνει πλέον την Θεόπετρα με το υπόλοιπο οδικό δίκτυο.

gefyra-palaia-theopetras-7 gefyra-palaia-theopetras-6 gefyra-palaia-theopetras-5 gefyra-palaia-theopetras-3 gefyra-palaia-theopetras-2 gefyra-palaia-theopetras-1

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.