Ανάγκη συνεργασίας όλων των συναρμοδίων φορέων για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα του νερού στο Μαυρέλι

15 Ιουνίου, 2015 10:10 Επιμέλεια: /

dritseli o.o_DCE

Το Μαυρέλι Καλαμπάκας επισκέφτηκε η Παναγιώτα Δριτσέλη, συνεπικουρούμενη από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, στα πλαίσια ενημέρωσης για το τα χρόνια ζητήματα που αντιμετωπίζει το χωρίο σχετικά με την υδροδότηση του. Το κλιμάκιο συνομίλησε με τους κατοίκους, συναντήθηκε με την επιτροπή αγώνα και ενημερώθηκε αναλυτικά για τα εμπόδια που αφορούν στην πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό.
Τα βασικά θέματα που τέθηκαν ήταν η απουσία κατάλληλων υποδομών υδροδότησης και η ακαταλληλότητα του νερού της υδατοδεξαμενής του φράγματος του χωριού. Στα εν λόγω προβλήματα προστέθηκε και το ζήτημα της γεώτρησης, η οποία διανοίχθηκε το 1984 και πριν από μερικά χρόνια στέρεψε. Το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι σήμερα να υπάρχουν μόνο δύο βρύσες από τις οποίες τροφοδοτείται το χωριό για τις καθημερινές του ανάγκες, ενώ ταυτόχρονα το λιγοστό νερό της λίμνης του φράγματος εμφανίζεται ακατάλληλο για κάθε χρήση.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφού ενημερώθηκε για όλα τα δεδομένα, δεσμεύτηκε να ενεργήσει άμεσα ώστε να τεθεί το ζήτημα στους συναρμόδιους Υπουργούς, με στόχο την δρομολόγηση των κατάλληλων έργων υποδομής στο χωριό. Στο πλαίσιο αυτής της παρέμβασης θα αναζητηθούν άμεσες δυνατότητες παρέμβασης, με στόχο αφενός την άμεση και σταθερή υδροδότηση του Μαυρελίου και αφετέρου την ουσιαστική ανακούφιση των κατοίκων, οι οποίοι επιβαρύνονται υπέρμετρα στην καθημερινότητά τους.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.