Αναφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου για το δάσος του Ματονερίου Καλαμπάκας

18 Σεπτεμβρίου, 2017 18:27 Επιμέλεια: /

Xrysh_Augh_new_logo_1

Αναφορά προς τα αρμόδια υπουργεία, σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο δάσος του Ματονερίου κατέθεσε ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Στην αναφορά του (με αριθμό 2341) ο βουλευτής του Κινήματος καταθέτει υπόμνημα των κατοίκων όπου ενημερώνουν σχετικά με το νομικό καθεστώς του Δάσους Ματονερίου Καλαμπάκας και αιτούνται τη μη εγκατάσταση ιδιωτών στο δάσος για τη διενέργεια υλοτομίας προκειμένου να αποφευχθούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Η κατάθεση του υπομνήματος των κατοίκων, όπου με σαφήνεια και αναλυτικά περιγράφουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, είναι και μια φωνή απόγνωσης για την προσπάθεια οικολογικού «πλιάτσικου» που κάποιοι θέλουν στην περιοχή.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι πάντα κοντά στις μικρές τοπικές κοινωνίες και στα προβλήματά τους. Μένει τώρα να δούμε ποια θα είναι η απάντηση των αρμοδίων υπουργών. Μια απάντηση, όπου με βάση το αναλυτικό υπόμνημα των κατοίκων δεν θα πρέπει να είναι ούτε αόριστη ούτε γενικόλογη, αλλά συγκεκριμένη και ξεκάθαρη. Αυτά, με τη λογική ότι έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση στοιχειωδώς σοβαρή. Και επειδή κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, οι προσδοκίες μας είναι μάλλον περιορισμένες.

Από το γραφείο τύπου της Τ.Ο Τρικάλων του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.