Αναφορά του Βουλευτή Γιώργου Κυρίτση για την λειτουργία των Καταστημάτων τις Κυριακές

9 Ιουλίου, 2014 18:06 Επιμέλεια: /

kiritsis

Προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νικόλαο Δένδια.
Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Γεώργιος Κυρίτσης, καταθέτει ως αναφορά την επιστολή της «Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Τρικάλων» στην οποία αιτούνται την άρση της απελευθέρωσης του ωραρίου των καταστημάτων για 52 Κυριακές τον χρόνο.
Η Ομοσπονδία τονίζει ότι «η πάγια θέση τους ήταν και θα είναι μία Κυριακή τον χρόνο» και ότι το θέμα δεν είναι να έχει ο καταναλωτής την δυνατότητα να επισκέπτεται τα καταστήματα περισσότερες φορές αλλά να έχει αγοραστική δύναμη.
Επιπλέον, παραθέτουν τα στοιχεία της έρευνας οικονομικού κλίματος του ΙΜΕ – ΓΣΕΒΕΕ σύμφωνα με την οποία μόνο το 4,2% των καταστημάτων παρουσίασε αύξηση του τζίρου μετά την εφαρμογή του μέτρου. Καταλήγουν μάλιστα επισημαίνοντας πως σε ένα οικονομικό περιβάλλον, όπου τα εισοδήματα έχουν καταρρεύσει μεσοσταθμικά πάνω από 40%, αποτελεί παράδοξο να αναμένουμε αύξηση της κατανάλωσης.
Ο καταθέτων βουλευτής
Γεώργιος Κυρίτσης

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.