Αναδεικνύει νοοτροπίες

17 Οκτωβρίου, 2015 08:24 Επιμέλεια: /

TRIKALA-LEOFOREIO-PROTI-1_DCE

Διαβάζω , παρακολουθώντας  το εγχείρημα  του δήμου Τρικαίων να κυκλοφορήσει  στου δρόμους της πόλης  το λεωφορείο χωρίς οδηγό  ότι  το εγχείρημα  γίνεται  μετ’ εμποδίων όχι γιατί δεν λειτουργεί τα συστήματά  του αλλά γιατί  προσκρούει στις γνωστές συμπεριφορές και νοοτροπίες  μας .

Βέβαια  αυτό δεν αφορά  το σύνολο  , καθώς οι ποιο πολλοί  Τρικαλινοί  μάλλον έχουν συμμορφωθεί  στο να μην παρκάρουν πάνω στο λεωφορειόδρομο τις ώρες των δρομολογίων, , αλλά  κάποιους  που  νομίζουν ότι  μπορούν να κυκλοφορούν  όπως θέλουν χωρίς να συμμορφώνονται με την σήμανση και χωρίς να σέβονται τους συμπολίτες τους .

Λοιπόν , το θέαμα δεν είναι για γέλια αλλά για κλάματα για τον τρόπο λειτουργίας μας και συμπεριφορά  μας που συνδέεται με συγκεκριμένες νοοτροπίες που δεν εννοούμε να απορρίψουμε όντας στην Ελλάδα αλλά που δεν εννοούμε να τολμήσουμε όταν βρισκόμαστε σε άλλη χώρα .Εκεί ο Έλλην γίνεται ο πλέον νομοταγής πολίτης . Γιατί ; Γιατί ξέρει ότι εκεί λειτουργεί το κράτος  και οι νόμοι !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.