Αναχωρούν για Γερμανία τρείς Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλαμπάκας – Θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της Αδελφοποιημένης πόλης του Σβάμπαχ

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
22 Ιουλίου 2015, 08:02

Αναχωρούν την Παρασκευή για την Γερμανία οι κκ. Μπαντέκα – Νάνη Ευαγγελία ( Αντιδήμαρχος Πολιτισμού) , Παπαγεωργίου Χρήστος ( Αντιδήμαρχος Οικονομικών ) και η Δημοτική Σύμβουλος Χαρτοπούλου Πέρυ.

Η Αντιπροσωπεία  θα μεταβεί στην Γερμανική πόλη του Σβάμπαχ που είναι αδελφοποιημένη με την πόλη της Καλαμπάκας. Φέτος στο Σβάμπαχ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια ενός πάρκου που έγινε προς τιμή των Αδελφοποιημένων πόλεων με το Σβάμπαχ. Το Σβάμπαχ είναι αδελφοποιημένο με την Καλαμπάκα και δύο ακόμη πόλεις ( από την Τουρκία και την Γαλλία) και κρατά στενούς δεσμούς εδώ και αρκετά χρόνια.

Να θυμίσουμε ότι η Καλαμπάκα και το Σβάμπαχ  έχουν πραγματοποιήσει πολλές επισκέψεις εκατέρωθεν και έχουν ανταλλάξει πολλά πράγματα.

Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος του Σβάμπαχ έχει παραχωρήσει τεχνογνωσία αλλά και μηχανήματα ( απορριμματοφόρο , φορτηγάκια κ.λ.π. ) στην Καλαμπάκα ως ένδειξη φιλίας και συνεργασίας.

Η Καλαμπακιώτικη Αντιπροσωπεία θα παραμείνει στην Γερμανία για τέσσερις ημέρες και έχει την ευκαιρία για πολλές συναντήσεις.

  • ΟΧΙάς

    Μην ξεχάσετε να φέρετε και ανταλλακτικό για την σκούπα που έφεραν οι προηγούμενοι.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .