Αναχωρεί το Κτηματολογικό Γραφείο από την Καλαμπάκα ;;

14 Ιουλίου, 2015 19:09 Επιμέλεια: /

ktimatologio_DCE

Αναχωρεί , όπως μαθαίνουμε , σε λίγες ημέρες από την Καλαμπάκα το Κτηματολογικό Γραφείο που εξυπηρετούσε χιλιάδες κατοίκους του Δήμου Καλαμπάκας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος που αναγκάζει την απομάκρυνση του Γραφείου είναι η μη πληρωμή των ενοικίων στον χώρο που στεγάζονται τα Γραφεία.

Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Καλαμπάκας είχε αναλάβει την πληρωμή των ενοικίων για την στέγαση του συγκεκριμένου Γραφείου κατά την παραμονή του στην Καλαμπάκα.

Ο λόγος πάντως που δεν πληρώθηκαν τα ενοίκια είναι ότι υπάρχει πρόβλημα στην έγκριση του συγκεκριμένου εντάλματος από την Περιφερειακή Διοίκηση Τρικάλων.

Μακάρι να αλλάξει κάτι και το Γραφείο να παραμείνει γιατί θα είναι κρίμα να ταλαιπωρούνται δεκάδες Δημότες.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • tiara90

    μη φύγεις! σε παρακαλώ!!!!!!!!!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.