Άμεση παρέμβαση

30 Νοεμβρίου, 2015 07:52 Επιμέλεια: /

1445675114198110369_DCE

Αν είναι κάτι που χαρακτηρίζει τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη αυτό είναι η καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους κάτι  που τον φέρνει δίπλα στα  προβλήματα ,   κυρίως  εκείνα  που χρίζουν  άμεσης  παρέμβασης , κάτι  που βοηθά στην αποτελεσματικότητα  αντιμετώπισής  τους .

Έτσι και στην προχθεσινή κατολίσθηση στον δρόμο προς καλομοίρα – Ματονέρι – Αμπελοχώρι τα μηχανήματα που κατέφθασαν για να αποκαταστήσουν την βατότητα ήταν τα χωματουργικά μηχανήματα της Περιφέρειας όπως επεσήμαναν οι πρόεδροι των παραπάνω χωριών που απέδωσαν τα εύσημα στον Μιχαλάκη .

Τώρα , το πώς έμαθε ο Αντιπεριφερειάρχης την κατολίσθηση , είναι ένα άλλο θέμα αλλά το πόσο αστραπιαία έδρασε αφότου το έμαθε είναι εκείνο που μετράει .

Αγαπητέ Αντιπεριφερειάρχα , είδες τι εστί δίκτυο πληροφόρησης ; Γι΄ αυτό ενίσχυσέτο !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.