Άμεση λύση

21 Ιουλίου, 2015 08:10 Επιμέλεια: /

mayreliotes dimarxo (3)_DCE

Δεν ξέρω αν αυτό ανέμεναν οι Μαυρελιώτες από την παράσταση που έκαναν στον δήμαρχο Καλαμπάκας Χρήστο Σινάνη αναφορικά με την έλλειψη νερού που υπάρχει στο Μαυρέλι , αλλά ο Δήμος δια της ΔΕΥΑ στο έγγραφο που απέστειλε αρμοδίως εντοπίζει την λύση στην κατασκευή δεύτερου φράγματος για την περισυλλογή νερού .

Βεβαίως είναι κι΄ αυτό μια λύση αλλά μάλλον με  μακροπρόθεσμο χρονοδιάγραμμα χωρίς  να δίνεται  άμεση λύση  στο πρόβλημα  όπως ζητάνε οι Μαυρελιώτες που υφίστανται το πρόβλημα  το οποίο αφενός  δυσκολεύει  τη ζωή τους ,  καθώς  η έλλειψη νερού δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινή διαβίωση  ,  και  αφετέρου  αποθαρρύνει τους απανταχού Μαυρελιώτες να ξεκαλοκαιριάσουν  στο όμορφο χωριό τους .

Τώρα , εκείνο που θα έλεγα  ως μια πρόχειρη λύση είναι η μεταφορά νερού από την λίμνη Λογγά  με υδροφόρες φυσικά με περιορισμό  και έλεγχο της κατανάλωσης .

Δεν μας φτάνουν  όλα τ΄ άλλα , έχουμε και αυτό τώρα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.