Άμεσα

12 Σεπτεμβρίου, 2016 08:17 Επιμέλεια: /

plimira-katastrofes-2016-2-6

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του στρατού στην παροχή τεχνικής υποστήριξης  των προσπαθειών που κατέβαλαν τόσο ο Δήμος  Καλαμπάκας , όσο και η Περιφέρεια δια του Αντιπεριφερειάρχη Χρ. Μιχαλάκη προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα πολλά προβλήματα που άφησε πίσω της η εντονότατη βροχόπτωση κυρίως στις υποδομές της περιοχής .

Με τον μηχανολογικό εξοπλισμό και την εμπειρία που έχει ο στρατός και την καθοδήγηση αξιωματικών , σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Χρήστο Σινάνη  , επιδόθηκαν στο έργο τους  διασφαλίζοντας την άμεση πρόσβαση των οχημάτων στην περιοχή επί του κατεστραμμένου  οδικού δικτύου  . Λοιπόν , να που ο στρατός δίνει την «μάχη» και σε καιρό ειρήνης συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση  εκτάκτων αναγκών δημιουργούμενες από  ακραία φυσικά φαινόμενα .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.