Αλλού συμβαίνουν αυτά ;

29 Ιουλίου, 2015 08:03 Επιμέλεια: /

dog-friendly-cafe_DCE

Δεν ξέρω  τι αισθάνεται κανένας , εκεί που απολαμβάνει το καφεδάκι του σε κάποιο καφέ της πόλης , να γίνεται ομοτράπεζος με ένα  μεγαλόσωμο σκύλο τον οποίο  σέρνει , ή σέρνεται από αυτόν , κάποια κυρία , που κάθεται στο διπλανό τραπέζι , όχι απλώς φυσιολογικά αλλά και  με απαίτηση να αποδεχθείς θέλοντας και μη την συνύπαρξη  , αλλά μάλλον, εκτιμώ , ότι δεν αισθάνεται άνετα .

Οι εικόνες με ζώα , κυρίως σκυλιά , που κατοικοεδρεύουν  σε δημόσιους χώρους , είναι πια καθημερινές με πολλά περιστατικά να δημιουργούν  σειρά προβλημάτων   θέτοντας  κάποια ερωτήματα  για την κοινωνική  μας συμπεριφορά , αλλά και για την σοβαρότητα ενός κράτους συνάμα .

Το ερώτημα είναι αν μπορεί  λ.χ  να βρεθεί κανένας σε καφέ στον  Σανζ Ελυζέ σέρνοντας  το σκύλο  του και αυτό να θεωρείται φυσιολογικό και μάλιστα προοδευτικό καθώς εκδηλώνει  αγάπη προς τα ζώα ;  Είναι ; Αν είναι καλώς καμωμένο . Αν όχι ας ψαχτούμε για ορισμένες από τις κοινωνικές συμπεριφορές  μας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.