Άλλοτε και τώρα

9 Μαρτίου, 2016 07:54 Επιμέλεια: /

blioras+proedroi 1_DCE

Ανασκαλεύοντας τα χαρτιά μου ανέσυρα μια  επιστολή του άλλοτε τοπάρχη Σωτήρη Βλιώρα που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο το 1999 στην «ΕΡΕΥΝΑ» . Μέλος τότε της πανίσχυρης Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ,ο  Σωτήρης Βλιώρας  διαμαρτύρονταν προς τον τότε Νομάρχη κ. Πατραμάνη για το γεγονός τις φιλοξενίας Κοσοβάρων προσφύγων από το Κοσσυφοπέδιο που τότε φλέγονταν από τον πόλεμο στο πλαίσιο διάλυσης της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας .

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον στην εν λόγω επιστολή είναι οι λόγοι που προβάλλονται για να τεκμηριώσουν την άποψη  ότι η Καλαμπάκα δεν πρέπει να γίνει τόπος  προσφύγων και μάλιστα μουσουλμάνων προσφύγων . Αυτά τότε . Τώρα βέβαια ξεχειλίζει ο ανθρωπισμός !!!

Untitled-1

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.