Άλλος Αθήνα κι’ άλλος Θεσσαλονίκη

4 Φεβρουαρίου, 2016 08:02 Επιμέλεια: /

sinanis+gianakos_DCE

Εμείς , παραφράζοντας κάπως τον γνωστό στίχο του τραγουδιού «Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη» , θα πούμε , αναφερόμενοι στον Δήμαρχο Χρήστο Σινάνη και στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γιώργο Γιαννάκο , πως  άλλος για Αθήνα τράβηξε κι΄ άλλος για Θεσσαλονίκη !!!

Λοιπόν , ο Δήμαρχος βρίσκεται στην Αθήνα για σειρά επαφών , όπως μαθαίνομε , και ο συνεργάτης του , μετά την παρουσία του σε υπηρεσίες  της  Περιφέρειας , ανήλθε προς την «νύμφη του Βορά» .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Τόσα ταξίδια., τόσες επαφές, πληθώρα εξωτερικών συνεργατών και ειδικών συμβούλων και το μόνο που είδαμε είναι μια κατοσταριά ζαρντινιέρες, μια γερμανική χαλασμένη σκούπα και μια πεσμένη γέφυρα με φρεσκοβαμμένα κάγκελα.

  • Μπέσιου Τασ.

    Ο κος Γραμματέας προσπαθεί να κρατήσει δύο μεγάλα καρπούζια σε μια μασχάλη.Ας του πει κάποιος από τους συνεργάτες του ότι αυτό δεν γίνεται.Το από κάτω θα γλιστρήσει θα πέσει θα σκάσει σαν καρπούζι κι όποιοι είναι κοντά θα γεμίσουν από ζουμιά και σπόρια .Το ερώτημα είναι ποιο έχει από κάτω.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.