Άλλο τους καίει !!!

7 Φεβρουαρίου, 2017 08:22 Επιμέλεια: /

dimarxio new 2_DCE

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις Πολιτικής ηγεσίας Υπουργείου Εσωτερικών και Κεντρικής Ένωσης Δήμων Κοινοτήτων με την δεύτερη να τα ρίχνει στους πρώτους μιλώντας για προσχηματικό  διάλογο αναφορικά με την κυοφορούμενη νέα μεταρρύθμιση(;) στον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» . «Δεν επιθυμούμε τη σύγκρουση .Θέλουμε να υπάρξει συναίνεση και συνεννόηση πάνω σε ένα ζήτημα που αποτελεί εθνική υπόθεση, και όχι αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα αποδεχθούμε τετελεσμένα…» , προειδοποιεί η ΚΕΔΕ  την κυβέρνηση . Και βέβαια το θέμα επικεντρώνεται στο σύστημα εκλογής των δημοτικών αρχών. Αυτό είναι που φαίνεται να καίει τους αιρετούς !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • XXL

    Λογικό να αντιδρούν γιατί με το νέο σύστημα εκλογής των δημοτικών αρχών μπαίνει τέλος στο πολιτικό σύστημα της κυριαρχίας των μετρίων που δεν αυτοκαθαρίζεται αποβάλλοντας τους ανίκανους, τους δόλιους και ενίοτε τους επίορκους.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.