Αλλιώτικο αντάμωμα

17 Αυγούστου, 2015 07:54 Επιμέλεια: /

kria brisi sideri 2015 (19)

Και μέσα σε όλα αυτά που συνέβησαν το εορταστικό διήμερο της Παναγιάς , να και κάτι αλλιώτικο . Σε μια απίστευτα όμορφη περιοχή του Κόζιακα , στην περιοχή «Σιδέρη» , πραγματοποιήθηκε το αντάμωμα των Συνιδιοκτητών Δάσους Κρύας Βρύσης με μεγάλη συμμετοχή κόσμου που απόλαυσε την φύση αλλά και την φιλοξενία των οργανωτών .
Μετά την θεία λειτουργία στο μικρό εκκλησάκι με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική οι χορευτικές ομάδες των Πολιτιστικών Συλλόγων Σαρακίνας και Κρύας Βρύσης χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς για να ακολουθήσει η κοινή τράπεζα με παραδοσιακή φασολάδα και μυρωδάτο ντόπιο τσίπουρο .
Έ , το γλέντι γενικεύτηκε και κάπου εκεί το απόγευμα ο καθένας πείρε το δρόμο της επιστροφής στην οικτρή καθημερινότητα .
Ωστόσο εμείς αποκομίσαμε την εικόνα ενός διαφορετικού ανταμώματος από έναν φορέα που , απ΄ ότι διαπιστώσαμε , αξιοποιεί και διαχειρίζεται προσεκτικά το δάσος .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.