Αλληλοσεβασμός

2 Σεπτεμβρίου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

kakoysios + dimarxos_DCE

Δεν ξέρω τί ενόχλησε τον Δήμαρχο ώστε  να  ζητήσει  από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας  Αύρας  Χρ. Κακούσιο   , που μαζί με πρώην προέδρους  του χωριού του  τον επισκέφθηκαν  στο γραφείο του  , να εξέλθει εκτός αυτού   , αλλά  ακόμα και να κάτι  τον ενόχλησε , μπορούσε να το  ξεπεράσει  με  ηρεμία ,  διάλογο και με επιχειρήματα  . Άλλωστε  ο ασκών εξουσία δεν θα πρέπει να ξεχνά  αυτό που ο αρχαίος τραγικός  Αγάθων  γράφει  για τον άρχοντα : «Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει» !!!

Τώρα ,  σε ότι αφορά  την  Αύρα , συμβαίνει  κάτι  παράξενο : ότι ήταν μια κοινωνία  εν ομονοία  και ομοψυχία  που , δυστυχώς ,  χάρην πολιτικών σκοπιμοτήτων , διαλύθηκε ,  κάτι που ο δήμαρχος  οφείλει να  αποκαταστήσει  ακριβώς γιατί αυτός είναι ο σκοπός και ο στόχος της πολιτικής και της Δημοκρατίας .

Όπως ο δήμαρχος είναι θεσμός και  οφείλουμε να σεβόμαστε, ανεξάρτητα από το πρόσωπο που τον υπηρετεί  , έτσι και ο πρόεδρος της κοινότητας είναι θεσμός και οφείλουμε  εξ’  ίσου να  τον σεβόμαστε ανεξάρτητα αν μας αρέσει ή όχι  το πρόσωπο . Αλληλοσεβασμός λοιπόν γιατί αλλέως η δημοκρατία  και οι θεσμοί της δοκιμάζονται  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.