Αλλαξο…κτιριακές καταστάσεις στην Καλαμπάκα και πολλά τα ερωτηματικά

6 Νοεμβρίου, 2016 09:41 Επιμέλεια: /

kikloforiako kalampakas 1_DCE

Χωρίς αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας «ένοικοι» σε Δημοτικά κτίρια…

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr Μηχανικοί του ΟΑΕΔ επιθεώρησαν το κτίριο του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας που ανήκε στην Εργατική Εστία και πλέον στον ΟΑΕΔ έδωσαν «πράσινο φως» για την εγκατάσταση σε αυτό των Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ.

Αυτή η εγκατάσταση, οδηγεί σε …έξωση από το κτίριο του ΚΕΚ Σταγών που φέρεται να ετοιμάζεται να βρει νέα στέγη στο Δημοτικό κτίριο που νοικιάζει από τον Δήμο η ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ για τα γραφεία της…

Για αυτή την μετακίνηση, δεν υπάρχει καμιά απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να δούμε τους όρους της …συστέγασης και κυρίως να αποκλειστεί η περίπτωση της …υπενοικίασης από την ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

Ταυτόχρονα, σε αυτή την περίπτωση, ερωτηματικό είναι η τύχη του γραφείου της Δ.Ο.Υ. Καλαμπάκας που σήμερα βρίσκεται στο κτίριο αυτό και το πιο σοβαρό τι θα γίνει με τα αρχεία του ΚΕΚ και αν ευσταθούν οι …ψίθυροι ότι θα πάνε στο …ΚΕΓΕ το κτίριο που παραχωρήθηκε στον Δήμο Καλαμπάκας.

Σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να έχει ενημερωθεί και το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας για την μεταφορά πολύ ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων μέσω των αρχείων στο χώρο και κατά πόσο αυτός είναι κατάλληλος για να φιλοξενήσει αυτά τα αρχεία;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
 • XXL

  Δεν είναι μόνο τα αρχεία του ΚΕΚ ΣΤΑΓΏΝ και της ΚΕΝΑΚΑΠ, αλλά και των εταιριών ΠΙΝΔΟΣ και ΘΕΣΣΑΛΙΑ ας ελπίσουμε ότι το ΚΕΓΕ δεν θα το καταντήσουν αποθήκη.
  Εσένα δήμαρχε σε είχαν ενημερώσει για την ΠΙΝΔΟ και την ΘΕΣΣΑΛΙΑ αν ναι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Για να δούμε και τις θέσεις τις αντιπολίτευσης τώρα που ενημερώθηκαν η θα έχουμε πάλι γαργάρα.

 • ΟΧΙάς

  Μέχρι σήμερα πλήρωνε ο δήμος το ηλεκτρικό ρεύμα της ΚΕΝΑΚΑΠ, τώρα θα πληρώνει ο δήμος και το ηλεκτρικό ρεύμα του ΚΕΚ ΣΤΑΓΩΝ. Κύριοι του δημοτικού συμβουλίου δεν νομίζετε ότι παρατράβηξε η ιστορία, τι περιμένετε για να αντιδράσετε σε τέτοιου είδους πρακτικές.

 • kalampakas

  Στο ΚΕΓΕ θα μεταφερθεί κ το θeατρικό εργαστήρι «επί σταγών». Πρόεδρος είναι ο Δήμαρχος. Τυχαίο;

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.