Άλλαξε όψη το γραφείο του Δημάρχου Καλαμπάκας

24 Σεπτεμβρίου, 2015 10:01 Επιμέλεια: /

DSC_9284_DCE

Με έκπληξη παρατηρήσαμε χθες το απόγευμα τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο γραφείο του Δημάρχου Καλαμπάκας. Μόνο η θέση των επίπλων έμεινε ίδια (προς στιγμήν) αφού όλα τα άλλα έχουν αλλάξει.

Μάλιστα εκείνο που κάνει εντύπωση είναι η απουσία της μεγάλης τοιχγραφίας των Μετεώρων που δέσποζε εδώ και πολλά χρόνια.

Πάντως σε ερώτηση μας στο Δήμαρχο Καλαμπάκας μας απάντησε ότι στο ίδιο σημείο θα τοποθετηθεί και πάλι εικόνα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Μπέσιου Τασούλα

    Καλές οι αλλαγές στα γραφεία,αλλά πρέπει να αλλάξει και η στάση κάποιων στο Δημαρχείο που κάνουν δημόσιες σχέσεις μέσω facebook εν ώρα εργασίας..Τα παιχνιδάκια είναι για το σπίτι και όχι την ώρα που πρέπει να παραχθεί έργο και να λυθούν προβλήματα που χρονίζουν στην περιοχή μας.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.