«…Αλλάξαμε το κλίμα…»

20 Αυγούστου, 2016 08:11 Επιμέλεια: /

monastery-of-the-holy-trinity-agia-triada-meteora-unesco-world-heritage-site-greece-europe

Για τις συντονισμένες προσπάθειες που έγιναν προκειμένου να αναστραφεί το κλίμα στα νησιά που δέχτηκαν το προσφυγικό κύμα και την ικανοποίηση της από τα αποτελέσματα που προκύπτουν από  τα στοιχεία της ς πορείας της τουριστικής κίνησης, μίλησε η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά  προσθέτοντας πως όταν μειώθηκαν οι ροές με το επιχειρησιακό σχέδιο που ανέπτυξε  το υπουργείο Τουρισμού, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, τις περιφέρειες, τους δήμους, την τοπική κοινωνία και τις ενώσεις Ξενοδόχων , επετεύχθη η αντιστροφή  του κλίματος  έτσι ώστε τα νησιά να έχουν μικρότερες απώλειες .

Τι να πούμε εμείς . Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι εξαρτάται ποια στοιχεία και πως τα αναγιγνώσκει και αναλύει κανένας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.