Αλλαγή σκυτάλης στην Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
13 Οκτωβρίου 2016, 12:31

Με μια λιτή ανακοίνωση από την ίδια την Δωρήτρια την Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας ( δια του Ράδιο Σταγών ) , ανακοίνωσε την αντικατάσταση της έως τώρα Διευθύντριας κας Μάγδα Βασιλείου.

Η ανακοίνωση ανέφερε ότι : << To όραμά μας για την Βιβλιοθήκη της Καλαμπάκας παραμένει αταλάντευτο στο στόχο του να παρέχει στην κοινότητά μας Παιδεία-Πρόσβαση-Δυνατότητα.

Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί ο στόχος μας είναι να έχουμε την καλύτερη ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών που μοιράζονται το όραμά μας και το διαχέουν καθ’ όλο τον Δήμο.

Έχουμε δημιουργήσει και θα συνεχίσουμε να πλαισιώνουμε αυτήν την ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών που εργάζονται σκληρά, με μια ηγεσία στη Βιβλιοθήκη που τους εμπνέει και τους υποστηρίζει στο έργο τους.

Είμαι πολύ χαρούμενη που η κυρία Πέπη Κατσιαμάνη αναλαμβάνει αυτό τον ρόλο, που θα εστιάσει και θα πολλαπλασιάσει τα αποτελέσματα του έργου της ομάδας μας >>.

Η κα Δημουλά , που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Καλαμπάκα , μιλώντας στην στήλη μας ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή μέλημα της ήταν η σύσταση μιας ομάδας εργαζομένων που θα υλοποιήσουν το όραμα της και θα προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες για του κατοίκους του Δήμου Καλαμπάκας και όχι μόνο.

Αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της Βιβλιοθήκης να φέρει πιο κοντά της τα χωριά της Καλαμπάκας. Αυτό θα γίνει με τις νέες τεχνολογίες ( internet κ.λ.π. ) , δικτύωση με όλα τα περιφερειακά σχολεία.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα θα ξεκινήσει στις 10 Ιανουαρίου του νέου έτους όπου η κα Δημουλά θα βρίσκεται και πάλι στην Καλαμπάκα.

Μίλησε για νέες δράσεις που ετοιμάζονται όπως εκπαίδευση σε υπολογιστές και νέες τεχνολογίες και θεωρεί ότι η Βιβλιοθήκη θα πρέπει να αναπτύξει την επιθυμία του εθελοντισμού.

Όλες οι προσφερόμενες υπηρεσίες που παρέχει η Βιβλιοθήκη της Καλαμπάκας είναι δωρεάν και μπορούν να τις απολαμβάνουν και κάτοικοι εκτός περιοχής.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .