Αλλαγή κλίματος

29 Ιουνίου, 2015 08:01 Επιμέλεια: /

ti-isxuei-adeies-dimosion-upallilon-logo-eklogon_DCE

Είναι σαφές ότι οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που επέφερε η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου μετά από εισήγηση του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα , για διεξαγωγή δημοψηφίσματος  ,ανέτρεψε την κανονικότητα σε όλες τις λειτουργίες και εκφάνσεις  και στο  τοπικό  κοινωνικό μας γίγνεσθαι .

Από την ώρα που ο κ. Τσίπρας απύθυνε το διάγγελμα αναγγέλλοντας την διεξαγωγή δημοψηφίσματος και κυρίως την επαύριο , δηλαδή το Σαββάτο η μόνη κουβέντα που γίνονταν  παντού , στο δρόμο , στα καφέ , στα μαγαζιά,  ήταν τι θα γίνει τώρα  .

Σε όλες αυτές τις συζητήσεις κυριαρχούσε ένα πράγμα : η έκπληξη και ο φόβος για τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν κάτι που επιβεβαιώθηκε το απόγευμα με την απόφαση του EUROGROUP να απορρίψει το αίτημα της Ελλάδος για παράταση του προγράμματος .

Η  ανησυχία έγινε πανικός και ο πανικός δημιουργεί καταστάσεις παραλογισμού που δύσκολα χαλιναγωγούνται .

Αλήθεια , αυτά τα συλλογίστηκαν οι κυβερνώντες !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.