Αλλαγές

22 Ιουνίου, 2016 07:56 Επιμέλεια: /

symboylio feb 2016 (4)

Η καλοκαιρινή ραστώνη  όχι μόνο δεν  επηρεάζεται από την κρίση αλλά , θα έλεγα, επηρεάζει την κρίση και τις ειδήσεις  φυσικά . Ωστόσο στα καθ΄ ημάς  τοπικά πολιτικά θέματα τό θέμα που ταλανίζει (!) τον δήμαρχο είναι η αλλαγή αντιδημάρχων που τοποθετείται εντός Αυγούστου  . Και λέμε ταλανίζει  γιατί θα πρέπει να υπερβεί κάποια λεπτά θέματα εσωτερικών ισορροπιών . Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι το σχήμα που παίζει  ως επικρατέστερο  λέει : Παπαγεωργίου , Ράντος , Γκαραγκάνη , μένουν , Δρούγγα , Γιαννούλας  , Ζαμπούρας , έρχονται .  Μαρία Φροσυνάκη  μελλοντική πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου . Ωστόσο  οι διεργασίες μπορούν να βγάλουν αντιδήμαρχο έκπληξη που ακούει στο όνομα Αντώνης !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Πεζοδρομιάκιας

    Μεγάλο ενδιαφέρον, μετά το Brexit τα γραφεία στοιχημάτων θα ασχοληθούν με τις αλλαγές των αντιδημάρχων. Εγώ πόνταρα ήδη ότι ο δήμαρχος θα φύγει πριν λήξη η θητεία του.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.