Αλκοόλ και οδήγηση

20 Οκτωβρίου, 2015 07:59 Επιμέλεια: /

alkotest-817x404_c-2xpe8zfvzapd8nehjn5iiy

Το ότι το αλκοόλ ευθύνεται για τροχαία  ατυχήματα  είναι γεγονός αποδεδειγμένο από διάφορες  μελέτες  και έρευνες που έχουν γίνει  κατά καιρούς  .

Λοιπόν, Πάτρα, Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη, Μέγαρα και Κέρκυρα κέρδισαν το… βραβείο της πιο αυξημένης κατανάλωσης αλκοόλ, καθώς σε αλκοτέστ που διενεργήθηκαν βρέθηκαν οι περισσότεροι παραβάτες  ενώ  πιο «ασφαλείς» πόλεις αναδείχθηκαν οι Σέρρες, Αθήνα, Καλαμάτα, Αμαλιάδα, Άμφισσα και Κόρινθος .

Θα ήταν αρκούντως  ενδιαφέρον να δούμε την συμπεριφορά των Τρικάλων  σε αυτό το θέμα καθώς και  εδώ το αλκοόλ  και ιδιαίτερα το τσιπουράκι έχει πολλούς και πιστούς φίλους . Βέβαια τα πράγματα , σε σχέση με άλλες εποχές έχουν  βελτιωθεί αρκετά με τα αλκοτέστ που διενεργούνται , αλλά εν τούτοις  θα είχε ενδιαφέρον σε ποια κατηγορία πόλεων ανήκουμε ως πόλη και περιοχή .

Όμως ανεξάρτητα από όλα αυτά το θέμα είναι «το ποτό να το πίνεις και να μη σε πίνει» !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.