Αλέξη, μη βιάζεσαι !!! – Ο χρόνος για σένα θα δουλεύει, Αλέξη !!!

admin
admin
27 Δεκεμβρίου 2014, 19:29

Τούτη την ώρα, οι τύχες της χώρας  είναι στα δικά σου χέρια, Αλέξη.  Μην  αφήνεις να παιχτεί  το  μέλλον της Πατρίδας,  καθώς και το δικό σου μέλλον, στη ρουλέτα μαύρα κόκκινα. Το «καράβι» που λέγεται Ελλάδα, είναι σε «τρικυμία». Πρέπει όλοι να  βοηθήσουμε, και περισσότερο εσύ Αλέξη, ώστε να βγει αυτό το «καράβι»,  το συντομότερο, σε ήσυχα νερά. Δήξε υπευθυνότητα και μην κλοτσάς  την ευκαιρία  που προσφέρεται. Αυτή τη στιγμή, εσύ έχεις και το πεπόνι και το μαχαίρι, Αλέξη. Κάνε ΤΩΡΑ, αυτό που έκανε ο αείμνηστος Willy Brandt το 1966 στη Γερμανία. Μια κίνηση,  που τον βοήθησε να γίνει Καγκελάριος το 1969. Κάνε αυτό, που κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να γίνει μετά τις εκλογές. Δηλαδή, κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού.  Και να είσαι σίγουρος, πως θα αναγνωριστεί  απ’ όλους.

Ο Φώτης Κουβέλης, με τους καταλλήλους ανθρώπους δίπλα του, θα είναι ένας πολύ καλός Πρόεδρος Δημοκρατίας. Κάνε την υπέρβαση, λοιπόν, προτείνοντας τον Φώτη Κουβέλη για Πρόεδρο Δημοκρατίας στην τρίτη ψηφοφορία με ταυτόχρονη συμμετοχή στην σημερινή Κυβέρνηση και αμέσως μετά την εκλογή του Προέδρου, Ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει στην Κυβέρνηση και παίρνει τα Υπουργία που του αναλογούν σύμφωνα με τη δύναμή του.  Εσύ Αλέξη, γίνεσαι Αντιπρόεδρος και Υπουργός Εξωτερικών. Εκτός απ΄το Κυβερνητικό έργο, εσύ πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσεις την έξωθεν καλή μαρτυρία. Οπότε, οι εκλογές να καθυστερήσουν όσο περισσότερο γίνετε. Ας γίνουν το φθινόπωρο του 2016.

Η  Κοινωνία Αλέξη,  θέλει  Συναίνεση  !!!

Το  πόσο άσχημη είναι η κατάσταση της χώρας, μαζί και η δική μας κατάσταση -και όχι μόνο στον οικονομικό τομέα- όλοι μας το γνωρίζουμε.  Η συνεχιζόμενη, όμως, αβεβαιότητα από την μη εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, η προκήρυξη εκλογών και η όποια περίοδος έως τοις εκλογές, αν δεν ρίξουν τη χωρά στο γκρεμό, σίγουρα θα τη φτάσουν στο χείλος του γκρεμού.  Και όποιος αντέξει !!!

Τον τελευταίο καιρό, όλες οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα. Κάποιες δε δημοσκοπήσεις, του έδιναν και  μεγάλη διαφορά  απ’το δεύτερο,  την ΝΔ. Τώρα, όμως, η διαφορά μεταξύ προτού και δεύτερου κόμματος μίκρυνε, και είναι μόνο τρεις (3) μονάδες. Μια διαφορά που εύκολα μπορεί να ανατραπεί.  Οι δημοσκοπήσεις, βέβαια, λένε κι’ άλλα πράγματα όπως: Πάνο απ’το 60%  των ερωτηθέντων δεν θέλει εκλογές τώρα,  70% των ψηφοφόρων και πλέον θέλει την Ευρώπη και το Ευρώ,  60%  των Ελλήνων πιστεύει πως ο ΣΥΡΙΖΑ  δεν  είναι έτυμος να Κυβερνήσει, και πάει λέγοντας !!!   Απ’όλα τούτα τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, και τα άλλα που δεν αναφέρθηκαν εδώ, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα, το τι ακριβώς θέλει η κοινωνία.  Θέλει Συναίνεση η Κοινωνία !!!

Άντε και κάναμε εκλογές !!!

Μετά τις εκλογές Αλέξη, τι γίνεται ???

Η μεγαλύτερη ζημιά, δυστυχώς,  θα γίνει κατά τη διάρκεια της  προεκλογικής περιόδου, κάτι που θα καθορίσει και το αποτέλεσμα των εκλογών, Αλέξη !!!  Γιατί όπως ξέρουμε, οι αγορές προηγούνται των γεγονότων και  προεξοφλούν καταστάσεις. Πρέπει να αποφύγουμε τοις εκλογές οπωσδήποτε. Δεν έχουμε πλέον χρόνο για πειράματα. Οι άλλοι τρέχουν κι’ εμείς τρωγόμαστε.

Προσπάθησε να απαλλαγής Αλέξη, απ’ τον αριστερό εναγκαλισμό των «Λαφαζάνηδων», των «Στρατούληδων», των «Σταθάκηδων» και των όποιων άλλων ακραίων επιτήδειων τύπων που σε περιτριγυρίζουν. Άπλωσε τον τραχανά Αλέξη και προς των Κεντρώο χώρο. Στον Κεντρώο, Κεντροαριστερό χώρο Αλέξη, κινείτε πάνω απ’το 60%  των ψηφοφόρων. Πάντως αν δεν  απλωθείς εσύ, κάποιος άλλος θα καλύψει αυτόν των τεράστιο χώρο.

Αλέξη θα γίνεις  Πρωθυπουργός, όμως δεν είναι  ακόμα η ώρα.   Βαλε τώρα πλάτη να βρει η Χώρα το δρόμο της,  και μην αφήνεις να δημιουργηθούν καταστάσεις που θα σε κάνουν να μετανιώσεις. Και να θυμάσαι πάντα, το πόση δύναμη είχε ο φίλο σου ο Όσκαρ Λαφοντέν,  πόσο γρήγορα τον αποδόμησαν και που κατέληξε, Αλέξη !!!

 

Κώστας    Οικονόμου    ( Μάρξ )

kostasikonomou@yahoo.com        Tel:  +306999432952   ή   +306978277454

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .