Ακρίβεια

17 Ιουνίου, 2016 08:01 Επιμέλεια: /

kotes

Η Ελλάδα είναι , λέει , μια από τις ακριβότερες χώρες ακόμα και σε προϊόντα που δεν δικαιολογείται να είμαστε ακριβοί .  Για την ακρίβεια η Ελλάδα είναι η δεύτερη ακριβότερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ό,τι αφορά την κατηγορία των γαλακτοκομικών προϊόντων και των αυγών , ενώ συνολικά το επίπεδο τιμών των τροφίμων διαμορφώθηκε πάνω από τον μέσο κοινοτικό όρο. Αυτά λένε τα στοιχεία που δημοσιοποίησε  η Eurostat  και το ερώτημα είναι γιατί ; Λοιπόν , όταν και στα χωριά δεν υπάρχουν κοτέτσια και κάποια οικόσιτα ζώα , όπως  παλιά , και αναγκαζόμαστε να αγοράσουμε από το εμπόριο τα εισαγόμενα αυγά , γαλακτοκομικά , κρέας κ.λ.π , τότε  θέλουμε και τα παθαίνουμε !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΒΙ

    Αυτό σας πείραξε που είναι ακριβά τα αυγά… Που ο βασικός μισθός είναι 420 και το ενοίκιο κατά μέσο όρο κυμαίνεται από 200-350 δλδ τα 3/4 του βασικού μισθού ούτε λόγος Καλά να πάθουμε…..

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.