Ακούει τις φωνές

29 Απριλίου, 2016 08:10 Επιμέλεια: /

DSC_9775_DCE

Δεν ξέρω αν και ποια στρατηγική έχει η επιτροπή αγώνα αποκατάστασης  ζημιών γέφυρας Διάβας  αλλά θεωρώ ότι ήταν μοναδική ευκαιρία να παρευρεθεί , έστω και απρόσκλητη , στο Δημοτικό μέγαρο προκειμένου να παρακολουθήσει την συνέντευξη τύπου του κ. Αγοραστού που κυρίως αφορούσε το έν λόγω θέμα,  προκειμένου να θέσει τους δικούς της προβληματισμούς και ανησυχίες για το τι δέον γενέσθαι .

Και μπορεί οι φωνές να μην φέρνουν λεφτά , όπως τόνισε ο κ. Αγοραστός , αλλά πάντα είναι καλό να υπάρχει ενδιαφέρον και πρωτοβουλίες   αυτενέργειας των ίδιων των   πολιτών . Οι φωνές  όταν έχουν στόχο , καλοπιστία και λογική  , είναι θετικό κυρίως για την συμμετοχική  Δημοκρατία !!

Λοιπόν , άλλο θα ήταν το κλίμα της συνέντευξης , όσον αφορά την γέφυρα Διάβας , αν ήταν παρόν εκπρόσωποι της Επιτροπής Αγώνα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.