Ακόμη μια Πορεία διαμαρτυρίας – Στους δρόμους και πάλι για την αποτροπή εγκατάστασης νέου σταθμού κινητής τηλεφωνίας μέσα στην πόλη της Καλαμπάκας (Βίντεο)

1 Ιουλίου, 2016 21:12 Επιμέλεια: /

keraia 3 poreia (5)

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο  η Τρίτη  πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Καλαμπάκας,  για την εγκατάσταση νέου σταθμού κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του Ιερού Ναού Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας.

Διαμαρτύρονται με κάθε νόμιμο τρόπο που μπορούν , οι Κάτοικοι της πόλεως Καλαμπάκας που διαμένουν στην περιοχή που θα γίνει η τοποθέτηση του Σταθμού.

Συγκεντρώθηκαν  στο Εργατικό Κέντρο , στην περιοχή όπου πρόκειται να εγκατασταθεί η κεραία και από εκεί διασχίζοντας τους δρόμους της πόλης κατευθύνθηκαν στο κατάστημα της συγκεκριμένης Εταιρίας στην Καλαμπάκα.

Από εκεί και με συνθήματα έξω οι κεραίες από την πόλη , θέλουμε υγιή παιδιά κ.λ.π. , κατευθύνθηκαν στην κεντρική πλατεία Καλαμπάκας και από εκεί στην πλατεία Δημαρχείου.

Συνεχίζουν να προτείνουν  να βρεθεί μια άλλη περιοχή να τοποθετηθεί η κεραία που να είναι μακριά από κατοικημένη περιοχή και δη μακριά από σχολεία , Εκκλησίες κ.λ.π.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.