Ακόμα ένα ατύχημα στον Δρόμο Σαρακίνας – Διάβας Ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές

17 Οκτωβρίου, 2016 21:33 Επιμέλεια: /

troxaio theopetra ioylios 2016 (13)

Ακόμα ένα ατύχημα , ευτυχώς μόνο με υλικές ζημίες , σύμφωνα με πληροφορίες μας , συνέβη χθες το απόγευμα στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο Σαρακίνας – Διάβας , που έρχεται , δυστυχώς , να επιβεβαιώσει τις επισημάνσεις μας για την αναγκαιότητα παρέμβασης στον ως άνω δρόμο ο οποίος παρουσιάζει αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο λόγω της πτώσης της γέφυρας Διάβας και της επικοινωνίας όλων των χωριών της περιοχής μέσου Σαρακίνας .
Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα γύρω στις 19:00 περίπου ,επιβατικό ιδιωτικής χρήσης κινούμενο από Διάβα προς Σαρακίνα , για άγνωστους λόγους , παρέκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει σε χαντάκι και να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο εν λόγω όχημα . Δεν έγινε γνωστό αν υπήρξαν τραυματισμοί στον οδηγό και αν εκτός αυτού υπήρχαν και έτεροι επιβάτες στο όχημα . Ωστόσο στο σημείο έσπευσαν διερχόμενοι οδηγοί και κάτοικοι της περιοχής και τράβηξαν το Ε.Ι.Χ απ΄ το χαντάκι .
Είναι σαφές ότι η συχνότητα με την οποία συμβαίνουν ατυχήματα στον εν λόγω δρόμο αναδεικνύει και τα προβλήματα που αυτός έχει σε συνδυασμό βέβαια και με τα εκτελούμενα έργα που αφορούν την τοποθέτηση καλωδίου οπτικών ινών αλλά και την απουσία φωτισμού και στενότητας . Οι εποχούμενοι στο εν λόγω οδικό δίκτυο θα πρέπει να δείχνουν αυξημένη προσοχή και κυρίως να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες .

Φωτογραφία αρχειου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.