Ακυβέρνητη Χώρα

1 Φεβρουαρίου, 2016 13:01 Επιμέλεια: /

takos site

Η κυβέρνηση  των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εγκλωβισμένη στον  αντιμνημονιακό της  λαϊκισμό, πέφτει   η ίδια στον λάκκο που έσκαψε υποσχόμενη τα πάντα στους πάντες και μη μπορώντας να ικανοποίηση  πλέον τίποτα… όλα αυτά επιστρέφονται εντόκως και τοκογλυφικά στους ψευτοεπαναστάτες..

Έφτασε η ώρα  ο κος Τσίπρας να βάλει γραβάτα  γιατί πλέον φαντάζει σαν μια μελαγχολική υπόμνηση μιας διαψευσμένης υπόσχεσης. Ο φλύαρος λόγος του προσκρούει με τα πεπραγμένα  της κυβέρνησης του .

Η δήθεν αντίσταση στου ξένους τον μετέτρεψε σε διεκπεραιωτή του τρίτου και ποιού   σκληρού μνημονίου .Η καλλιέργεια της ψευδαίσθησης όλα αυτά τα χρόνια που έσπειραν στους <<αγανακτισμένους>>  ,το να θεωρείς δηλαδή  τον  εαυτό σου δημοκρατικό  αλλά να μην αντέχεις την άλλη άποψη, το να νομίζεις ότι είσαι επαναστάτης επειδή δεν φοράς γραβάτα,  η το να υποστηρίζεις  μία ανίκανη εθνικολαϊκη  κυβέρνηση  και να νομίζεις ότι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι στην εξουσία, έ όλα αυτά συνέβαλλαν στο να θερίζουν σήμερα θύελλες..

ΕΝΑΣ  ΧΡΟΝΟΣ  ΣΥΡΙΖΑ ….ΜΗΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!!

 Τάκος Γιώργος

 

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.