Ακυρώθηκε η σημερινή Συνάντηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και κατοίκων Ελαφίου

2 Σεπτεμβρίου, 2017 21:53 Επιμέλεια: /

elafi dasos 2017 (6)

Ήταν όλοι εκεί αλλά η συζήτηση δεν πραγματοποιήθηκε !! Και αυτό γιατί οι κάτοικοι του Ελαφίου θεώρησαν ότι η παρουσία του Αναπληρωτή Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ , δεν θα βοηθούσε στην κουβέντα.

Για τις 9.30 το πρωί σήμερα ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και κατοίκων Ελαφίου , για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις σε ότι αφορά το Δάσος Ελαφίου.

Όταν οι εκπρόσωποι των κατοίκων ανέβηκαν τα σκαλιά των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ εκτός των τριών Βουλευτών ( Σιμορέλη , Δριτσέλη και Παπαδόπουλου ) που ήταν παρόντες , βρισκόταν ο Γραμματέας της Ν.Ε. κος Νταούλας και ο Αναπληρωτής κος Μπάτζιος.

Οι κάτοικοι του Ελαφίου αξίωσαν η συνάντηση και συζήτηση να γίνει απουσία του κου Μπάτζιου ο οποίος εμπλέκεται στην όλη κατάσταση αφού είναι ένας από τους φερόμενους ως ιδιοκτήτες ( όπου έχουν κόντρα ).

Αν και ένας εκ των τριών Βουλευτών ζήτησε από τον κο Μπάτζιο να αποχωρήσει αυτό δεν έγινε αφού ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι εκεί βρισκόταν με την ιδιότητα του κομματικού στελέχους και όχι ως συνιδιοκτήτης του δάσους.

Οι κάτοικοι αρνήθηκαν να συζητήσουν παρουσία του κου Μπάτζιου και έτσι αποχώρησαν από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας από τους Βουλευτές να προβούν σε κάποιες ενέργειες ώστε να ανασταλεί  η υλοτόμηση του δάσους .

Οι Βουλευτές ( βάση λεγομένων των κατοίκων ) δεσμεύτηκαν ότι εντός 2 έως 3 εβδομάδων θα μεταβούν στο Ελάφι για να ενημερώσουν τους κατοίκους για τις ενέργειες που έκαναν ή θα κάνουν.

Δεσμεύτηκαν δε ότι μέχρι τότε δεν θα πραγματοποιηθεί καμία υλοτόμηση στο δάσος.

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.