Ακυρώθηκαν τοποθετήσεις Προϊσταμένων στον Δήμο Καλαμπάκας

15 Ιανουαρίου, 2016 18:18 Επιμέλεια: /

dimarxio new 2_DCE

Πριν λίγες εβδομάδες  ακυρώθηκαν κάποιες τοποθετήσεις Προϊσταμένων στον Δήμο Καλαμπάκας καθότι δεν εγκρίθηκαν από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Νομού.

Έτσι κάποιοι που είχαν αναλάβει πόστα , καλέστηκαν να παραδώσουν και πάλι τις θέσεις τους αφού δεν εγκρίθηκε η πληρωμή του επιπλέον επιδόματος.

Βάση εσωτερικού κανονισμού ο Δήμος Καλαμπάκας μπορεί να τοποθετήσει έναν αριθμό Προϊσταμένων κατόπιν εγκρίσεως από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Κατά την προηγούμενη Αρχή υπήρχαν 2 Διευθυντές και 4 Προϊστάμενοι, ενώ η νυν Δημοτική Αρχή θέλησε να διπλασιάσει τον αριθμό των Προϊσταμένων( το προβλέπει ο κανονισμός).

Αυτό είναι θεμιτό και δεν αντίκειται στον Εσωτερικό Κανονισμό λειτουργίας του Δήμου, όμως κάποιος διερωτάται:

Χρειάζονταν ο Δήμος διπλάσιο αριθμό Προϊσταμένων και που θα βοηθούσε αυτό ;; όταν μάλιστα κάθε τέτοια θέση κοστίζει περί τα 300 ευρώ περισσότερο στον Δήμο Καλαμπάκας ;;

Τονίζουμε και πάλι ότι η τοποθέτηση είναι νόμιμη , χρήσιμη όμως είναι ;;

  • Τασ.Μπέσιου

    Το σωστό θα ήταν να πληροφορηθούμε με ποιανού εισήγηση και με τι κριτήρια έγιναν οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις και για ποιο λόγο το Υπηρεσιακό συμβούλιο του Νομού δεν τις ενέκρινε.Αυτό δείχνει ερασιτεχνισμό,προχειρότητα με αποφάσεις στο γόνατο η εξυπηρέτηση και βόλεμα ημετέρων ?

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.