Ακυρώσεις αποφάσεων δημ. Συμβουλίου

19 Δεκεμβρίου, 2015 09:40 Επιμέλεια: /

anagnostopoylos alkis_DCE

Όταν το δημοτικό συμβούλιο συζητούσε  την επιβολή προστίμου αυθαίρετης βοσκής για παράνομη είσοδο σε βοσκότοπους  σε κάποιους κτηνοτρόφους  κανείς δεν έδωσε σημασία στην τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας  Αντώνη Παπαναστασίου ο οποίος  ισχυρίστηκε ότι δεν προσκλήθηκε  στην αρμόδια  γι΄  αυτά τα θέματα τριμελή επιτροπή .

Τώρα που οι σχετικές αποφάσεις ακυρώθηκαν από την διοικητική αρχή η οποία  κρίνει την νομιμότητα των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου , τώρα το θυμήθηκαν αλλά μάλλον το θυμήθηκαν αργά καθώς ένας απ΄τους λόγους που η εν λόγω διοικητική αρχή τις ακύρωσε είναι ότι  το τακτικό μέλος Αντώνιος Παπαναστασίου, δεν προσκλήθηκε νόμιμα  σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ. 2 του Ν. 2690/1999, όπως γράφει στο σκεπτικό της απόφασης .

Άλκη , παραφράζοντας την γνωστή λαϊκή ρήση  θα έλεγα ότι  δεν φτάνει να έχεις δίκιο αλλά και να φαίνεται ότι έχεις !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Η ουσία είναι ότι για πολλοστή φορά αποφάσεις ακυρώνονται. Εγώ θέτω και το ερώτημα πόσα χρήματα ξόδεψε ο δήμος για καύσιμα προκειμένου να μεταβούν στους βοσκότοπους για αυτοψία.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.