“Άκυρο” της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας σε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας

2 Αυγούστου, 2016 11:00 Επιμέλεια: /

_DSC9200_DCE

Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας η απόφαση παραχώρησης στην Εκκλησία της Τ.Κ. Θεόπετρας το οικόπεδο που στεγάζεται η αίθουσα εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου. Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας είχε πάρει απόφαση να παραχωρηθεί αλλά ήρθε το “stop” με τη παρακάτω απόφαση.

Αναλυτικά:

7ΡΗΔΟΡ10-Υ87

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
 • ΟΧΙάς

  Όλα στο πόδι όπως πάντα, και πληρώνουμε μια στρατιά ειδικούς συμβούλους και γενικό γραμματέα. Η ανεκδοτολογική πολιτική της δημοτικής αρχής συνεχίζετε με μια ακόμη ακύρωση απόφασης δημοτικού συμβουλίου. Να έχετε υπόψη ότι η λογική του κατήφορου είναι ο πάτος. Ενίοτε και ο απόπατος!

 • καΝΑΙνας

  Έλεος ρε γαμώτο, ακούς εκεί να κρίνεται ως πολιτική της Δημοτικής Αρχής ένα θέμα παραχώρησης μιας αίθουσας εκδηλώσεων σ” έναν δραστήριο παπά και να εξυφαίνεται ολόκληρο σενάριο με τη συμμετοχή ειδικών συμβούλων γενικών γραμματέων κ.λπ. Πόση μιζέρια;

  • Mme Cassoulet

   Για να μην πλατειάζουμε. Όλοι ξέρουν ποιοι και γιατί δεν αντέχουν την κριτική και στον πανικό τους δοκιμάζουν τα πάντα.
   Εσύ μίζερε και κακορίζικε ναιναί μου να χαρίσεις το χωράφι σου.

 • ΟΧΙάς

  Κανείς δεν αμφισβήτησε τον πάτερ, όλοι συμφωνούμε με την παραχώρηση, αλλά με νόμιμο τρόπο και όχι όπως καταλαβαίνει ο κάθε δήμαρχος. Αν είχες μετρήσει πόσες αποφάσεις πάρθηκαν στο πόδι και ακυρώθηκαν από την Περιφέρεια, δεν θα λαλούσες. Την επόμενη φορά να έρθεις «διαβασμένος» και όχι αδιάβαστος όπως οι κ.κ «άρχοντες».

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.