‘Άκυρο’ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας σε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας

admin
admin
2 Αυγούστου 2016, 11:00

Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας η απόφαση παραχώρησης στην Εκκλησία της Τ.Κ. Θεόπετρας το οικόπεδο που στεγάζεται η αίθουσα εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου. Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας είχε πάρει απόφαση να παραχωρηθεί αλλά ήρθε το ‘stop’ με τη παρακάτω απόφαση.

Αναλυτικά:

7ΡΗΔΟΡ10-Υ87

 • ΟΧΙάς

  Όλα στο πόδι όπως πάντα, και πληρώνουμε μια στρατιά ειδικούς συμβούλους και γενικό γραμματέα. Η ανεκδοτολογική πολιτική της δημοτικής αρχής συνεχίζετε με μια ακόμη ακύρωση απόφασης δημοτικού συμβουλίου. Να έχετε υπόψη ότι η λογική του κατήφορου είναι ο πάτος. Ενίοτε και ο απόπατος!

 • καΝΑΙνας

  Έλεος ρε γαμώτο, ακούς εκεί να κρίνεται ως πολιτική της Δημοτικής Αρχής ένα θέμα παραχώρησης μιας αίθουσας εκδηλώσεων σ’ έναν δραστήριο παπά και να εξυφαίνεται ολόκληρο σενάριο με τη συμμετοχή ειδικών συμβούλων γενικών γραμματέων κ.λπ. Πόση μιζέρια;

  • Mme Cassoulet

   Για να μην πλατειάζουμε. Όλοι ξέρουν ποιοι και γιατί δεν αντέχουν την κριτική και στον πανικό τους δοκιμάζουν τα πάντα.
   Εσύ μίζερε και κακορίζικε ναιναί μου να χαρίσεις το χωράφι σου.

 • ΟΧΙάς

  Κανείς δεν αμφισβήτησε τον πάτερ, όλοι συμφωνούμε με την παραχώρηση, αλλά με νόμιμο τρόπο και όχι όπως καταλαβαίνει ο κάθε δήμαρχος. Αν είχες μετρήσει πόσες αποφάσεις πάρθηκαν στο πόδι και ακυρώθηκαν από την Περιφέρεια, δεν θα λαλούσες. Την επόμενη φορά να έρθεις «διαβασμένος» και όχι αδιάβαστος όπως οι κ.κ «άρχοντες».

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .