Ακατανόητο

4 Αυγούστου, 2015 07:56 Επιμέλεια: /

tha-forologeitai-pleon-i-syntaxi-chireias-620x320_DCE

Σε μια αντιπαράθεση μεταξύ πολιτών γύρω από τα συνταξιοδοτικά  άκουσα  μετά μεγίστης εκπλήξεως  την  μια  εκ των αντιπαρατιθέμενων  να διορθώνει τον συνομιλητή της , που κατακεραύνωνε την πρόωρη συνταξιοδότηση  , ότι η ίδια πήρε σύνταξη στα 38 της χρόνια και αυτομάτως η σκέψη πήγε στην  συνάντηση που είχε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος με τους εκπροσώπους των Θεσμών στο υπουργείο του με το επίμαχο θέμα αγκάθι στη διαπραγμάτευση να παραμένει η πρόταση  κατάργησης  των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων.

Εκείνο που είναι ακατανόητο είναι ότι μια απλή ματιά στα στοιχεία –  κλειδιά από τα οποία εξαρτάται η αντοχή και βιωσιμότητα του συστήματος , φτάνει για να πεισθεί κανένας ότι η πρόωρη συνταξιοδότηση , υποσκάπτει τα θεμέλια του συστήματος .

Κατά συνέπεια  δείχνει να είναι ακατανόητη η άρνηση της Κυβέρνησης να μιλήσει με τους θεσμούς για το θέμα της πρόωρης συνταξιοδότησης παρά το γεγονός ότι πέραν όλων των άλλων , είναι και θέμα ηθικής και δικαίου να μην συνταξιοδοτούμαστε από τα 38  όπως το προαναφερόμενο παράδειγμα  της εριτίμου συνταξιούχου  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.