Ακατάλληλο προς πόση το νερό στον Οικισμό Κορομηλιάς – Προσπάθεια καθαρισμού από βλαβερά στοιχεία

29 Ιουλίου, 2015 12:23 Επιμέλεια: /

koromilia _DCE

Σαν κεραυνός εν’ αιθρία  έπεσε στους παραθεριστές του Οικισμού Κορομηλιάς Καλαμπάκας η είδηση ( τοιχοκολλήθηκε ανακοίνωση ) ότι το νερό που πίνουν έχει πρόβλημα καταλληλότητας.  Μάλιστα η ανακοίνωση αυτή έρχεται δύο μήνες μετά από την στιγμή που πολλοί παραθεριστές βρίσκονταν στο χωριό και δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι θα υπήρξε τέτοιο πρόβλημα.

Μιλώντας στην στήλη μας ο Δημήτρης Μιχαλίτσης  ( Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου ) επιβεβαίωσε το γεγονός για την ακαταλληλότητα του νερού , αναφέροντας ότι μετά από αναλύσεις που έγιναν σε ιδιωτικό εργαστήριο τα αποτελέσματα ήταν δυσάρεστα.

Ο κος Μιχαλίτσης ανέφερε ότι χρόνια τώρα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα , αφού κάθε χρόνο γινόταν αναλύσεις. Είπε ότι και φέτος έγιναν τα προβλεπόμενα ( καθαρισμός Υδραγωγείου , χλωρίωση κ.λ.π.)  και το γεγονός ότι το νερό βρέθηκε ακατάλληλο τους προβληματίζει.

Κατά τον ίδιο , υπάρχουν εικασίες ότι κατά την διαδρομή από την πηγή προς το Υδραγωγείο κάπου το νερό μολύνεται ( στον αγωγό μεταφορά).

Για το γεγονός ενημερώθηκε η Δημοτική Υπηρεσία Ύδρευσης  Αποχέτευσης Καλαμπάκας όπου πήρε δείγμα νερού για ανάλυση που θα γίνει στο εργαστήριο που διαθέτει ο Δήμος.

Αν επιβεβαιωθεί το πρόβλημα τότε θα καθαριστεί και πάλι η δεξαμενή , θα μπεί μόνιμος αυτόματος χλωριωτής ( κατά τον κο Μιχαλίτση ) και φυσικά θα γίνουν τα απαραίτητα για να επαλειφθεί το πρόβλημα.

Μέχρι τότε όμως οι παραθεριστές πρέπει να μην χρησιμοποιούν το νερό ως πόσιμο και θα πρέπει να βρουν άλλους τρόπους την εξυπηρέτησή τους.

Βέβαια κάποιοι εξ’  αυτών διερωτούνται αν το νερό αυτό ( προς πόση είναι ακατάλληλο ) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαγείρεμα , πλύσιμο οικοσκευών , καθαριότητα κ.λ.π.

Απαντήσεις που οφείλει να δώσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.