Ακαδημία Αξιών

10 Αυγούστου, 2015 07:45 Επιμέλεια: /

DSC_6780_DCE

Τις σκέψεις  αναφορικά  με την  υλοποίηση και  οργάνωση  της  Ακαδημίας  Αξιών  ξεδίπλωσε  μιλώντας στην γενέτειρά  της   , την Χρυσομηλιά , το Σάββατο το βράδυ , η κυρία Ιωάννα  Ζαχαράκη  που  ζει στην Γερμανία  ,  εργάζεται ως εισηγήτρια για θέματα Κοινωνικής Ένταξης και Διαπολιτισμικότητας σε Κοινωνικό Φορέα  , διδάσκει στο Πανεπιστήμιο του Μπόχουμ , και είναι Δημοτική Σύμβουλος  .

Αυτόν τον καιρό  η κυρία Ζαχαράκη  εργάζεται εντατικά  για την οργάνωση της Ακαδημίας Αξιών και στόχος της είναι, όπως σημείωσε στην ενδιαφέρουσα ομιλία  της  , η αναβίωση του διαλόγου στο πλαίσιο της αναγκαιότητας των διανθρώπινων αξιών και του αλληλοσεβασμού ακόμη και σε ευρωπαϊκή βάση.

Στο πλαίσιο αυτό  μεσολαβεί  και συμβάλλει ώστε η Ακαδημία Αξιών να συμπεριλάβει  και την Ελλάδα και συγκεκριμένα  την περιοχή   Καλαμπάκας , προσπάθειες για τις οποίες δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου Χρήστου Σινάνη στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση .

Για να δούμε τι ακριβώς είναι αυτό που προτείνει η κυρία Ζαχαράκη !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.