Αεικίνητος

11 Ιανουαρίου, 2016 08:06 Επιμέλεια: /

mixalakis neteora_DCE

Αεικίνητος πράγματι ο Αντινομάρχης Χρήστος Μιχαλάκης αυτές τις μέρες .

Εμείς  τον βρήκαμε την Κυριακή το μεσημέρι να συνοδεύεται από τον Γιώργο Καρανάσιο να απολαμβάνει το καφεδάκι του σε κεντρικό καφέ της πλατείας Δημαρχείου συνομιλώντας με φίλους του οτιδήποτε άλλο εκτός από τα εσωκομματικά . ‘Όχι πως η διαδικασία εκλογής προέδρου  δεν είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του αλλά έχοντας μπροστά του τον Θανάση Καψάλη και τον πρόεδρο Καστρακίου Περικλή Γιάννη δεν γίνεται να μην συζητήσεις για τις παρεμβάσεις της Περιφέρειας στην περιοχή .

Επ΄αυτού ο κ. Μιχαλάκης έδειξε να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος έως ευτυχής θα λέγαμε καθώς μια σειρά παρεμβάσεις που αφορούν έργα ,σε συνδυασμό με την δράσεις από την ιδιωτική πρωτοβουλία , το επόμενο χρονικό διάστημα θα αλλάξουν άρδην την εικόνα της περιοχής . Ψηφιακή απεικόνιση Μετεώρων , Γεωλογικό Μουσείο Κατρακίου , Φράγμα «Ληθαίου» , οδική σύνδεση Λογγά – Βερδικούσια , Σπήλαιο , μουσείο και γέφυρα Θεόπετρας , ολοκλήρωση οδικού Κυκλώματος Μετεώρων  , μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων , θα έχουν πολλαπλασιαστικά οφέλη για την περιοχή . Αντιπεριφερειάρχη αμήν .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.