Αγωνία

14 Μαΐου, 2016 08:14 Επιμέλεια: /

evh07_larissa_panellinies_1368522919386_DCE

Περισσότεροι από 103.366 υποψήφιοι μπαίνουν  από  Δευτέρα στην αρένα των Πανελλήνιων εξετάσεων .Σημειώνεται ότι το υπουργείο Παιδείας διέθεσε κονδύλι  3. Εκ. ευρώ  για ασφαλέστερη και πιο αξιόπιστη διεξαγωγή των εξετάσεων, ενώ για πρώτη φορά φέτος, επαναληπτικές εξετάσεις θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν και οι υποψήφιοι από επαγγελματικά λύκεια.

Το θέμα είναι ότι τελικά καταφέραμε ως χώρα να δομήσουμε ένα εκπαιδευτικό σύστημα που οι πανελλήνιες εξετάσεις να θεωρούνται  είτε σωτηρία , είτε καταστροφή για το μέλλον ενός νέου ανθρώπου ενώ ούτε το ένα ισχύει , ούτε το άλλο . Εισαγωγή στα Α.Ε.Ι δεν σημαίνει  επαγγελματική αποκατάσταση , ούτε , βέβαια , εξοβελισμό από την αγορά εργασίας . Ας το έχουν αυτό υπ όψη τους οι μαθητές που λαμβάνουν μέρος στις     εξετάσεις !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.