Άγνωστοι τοποθέτησαν λάστιχο στην βρύση στον Προφήτη Ηλία Καλαμπάκας χρησιμοποιώντας τη βρύση για πότισμα ιδιοκτησιών

17 Ιουνίου, 2016 11:56 Επιμέλεια: /

DSC_3491_DCE

Το είδαμε και αυτό αγαπητοί αναγνώστες!!

Μετά από καταγγελία ενός συμπολίτη μεταβήκαμε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία Καλαμπάκας και διαπιστώσαμε πως άγνωστοι τοποθέτησαν λάστιχο στην βρύση που βρίσκεται στον αύλειο χώρο από το εκκλησάκι  χρησιμοποιώντας την για το πότισμα ιδιοκτησιών τους.

Για το θέμα ενημερώθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Καλαμπάκας κ. Δήμου Γεώργιος ο οποίος έκανε λόγο για παρανομία “ολκής”  και υπογράμμισε ότι στο σημείο θα μεταβεί συνεργείο για να δούνε και να ερευνήσουν αν το λάστιχο καταλήγει σε ιδιοκτησία  έτσι ώστε ο άγνωστος ή οι άγνωστοι να λογοδοτήσουν για την ενέργεια αυτή.

Τελικά με παρέμβαση τησ ΔΕΥΑ Καλαμπάκας το θέμα διευθετήθηκε.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Speedy Gozales

    «……………οι άγνωστοι να λογοδοτήσουν για την ενέργεια αυτή» για το συρτάρι ποιος λογοδότησε!!!!!!!!

  • Bl

    Γιατί είναι παράνομο? Η βρύση είναι για δημόσια χρήση. δημόσια χρήση= για ανάγκες των δημοτών,οποιοδήποτε ανάγκη δεν καθορίζεται από κάποιον νόμο η χρήση μιας βρύσης. σε ολλά τα χωριά Κ.Δήμου ποτίζουν από τις δημόσιες βρύσες Ρέματα κτλπ.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.