Άγνωστοι αφαίρεσαν καύσιμα από το μηχανοστάσιο του Δήμου Καλαμπάκας

23 Νοεμβρίου, 2015 10:37 Επιμέλεια: /

DSC_2570_DCE

Ακόμη ένα περιστατικό κλοπής έλαβε χώρα στη περιοχή μας το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Αυτή τη φορά άγνωστος ή άγνωστοι δεν είχαν βάλει στο μάτι κάποιο σπίτι ή κάποιο κατάστημα αλλά το μηχανοστάσιο του Δήμου Καλαμπάκας.

Σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κ. Βουρλίτσης και το προσωπικό του μηχανοστασίου διαπίστωσαν πως το συρματόπλεγμα της περίφραξης στη νότια πλευρά ήταν παραβιασμένο.

Αμέσως ξεκίνησε έλεγχος σε όλο το χώρο και διαπιστώθηκε πως  οι ΄ποντικοί’ είχαν αφαιρέσει πετρέλαιο από το ντεπόζιτο ενός τρακτέρ και ενός μηχανήματος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Κατευθείαν ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφθασε στο σημείο καταγράφοντας το γεγονός.

Όπως τόνισε ο κ. Βουρλίτσης δεν είναι η πρώτη φορά που άγνωστοι αφαιρούν καύσιμα από οχήματα(πριν από μερικές ημέρες είχε ξανά συμβεί με την σύλληψη δύο ατόμων) και γι αυτό το λόγο τα περισσότερα οχήματα και μηχανήματα που δεν χρησιμοποιούνται μένουν εσκεμμένα χωρίς καύσιμα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.