Αγιόφυλλο όλα !!

19 Απριλίου, 2016 08:04 Επιμέλεια: /

DSD_5293_DCE

Μια μεγάλη μέρα ήταν η Κυριακή για το Αγιόφυλλο . Το όμορφο βιγλατοχώρι  των Χασίων που χάρην  των προσπαθειών του οικείου Πολιτιστικού Συλλόγου , απέκτησε λαογραφικό μουσείο που εγκαινιάστηκε παρουσία Δημάρχου , δημοτικής αρχής , κλήρου και λαού .

Και βέβαια όταν μιλάμε για Αγιόφυλλο δε μπορεί παρά να μας παραπέμπει στον υπερδραστήριο πρόεδρο  του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζήση Καραγιάννη που την Κυριακή ήταν πραγματικά ο πρωταγωνιστής  των εκδηλώσεων .

Ο άνθρωπος δεν είχε τίποτ΄ άλλο να λέει παρά ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους συγχωριανούς του που άνοιξαν , όπως είπε , τα μπαούλα τους , για να προσφέρουν στο μουσείο . Ζήση , άξιοι !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Ρίθνων

    Αξιέπαινη προσπάθεια, αλλά Λαογραφική συλλογή και όχι μουσείο πρόεδρε.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.