Αγιασμός, εκλογές και εκδρομή στον Σύλλογο Βασιλικής

11 Οκτωβρίου, 2016 13:08 Επιμέλεια: /

vasiliki_xoros 2012 4_DCE

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Ομίλου «Η Κυρα Βασιλική» σας προσκαλεί στην αίθουσα του συλλόγου μας στις 16 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ., για τον καθιερωμένο Αγιασμό των χορευτικών τμημάτων.

Αμέσως μετά τον αγιασμό καλούνται τα μέλη του συλλόγου να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία (αρχαιρεσίες) για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Ο Εξωραϊστικός Μορφωτικός Όμιλος «Η Κυρα Βασιλική» διοργανώνει προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίας Βαρβάρας Ρουσάνου την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016.

Αναχώρηση 4 μ.μ. από την πλατεία του χωριού.

 

Εκ του ΔΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.