Αγία Παρασκευή Γάβρου

24 Ιουλίου, 2015 07:53 Επιμέλεια: /

gavros agia paraskevi 2_DCE

Μέσα σε ένα απίστευτα όμορφο φυσικό τοπίο , δασική περιοχή «Ρύγκλαβο» , βρίσκεται το εξωκκλήσι της Αγίας Παρασκευής το οποίο και πανηγυρίζει την Κυριακή ημέρα μνήμης της Μεγάλης   και λίαν λαοφιλούς Αγίας .

Εδώ την Κυριακή το πρωί  ξεκινούν οι θρησκευτικές και λαϊκές – παραδοσιακές εκδηλώσεις  με την συμμετοχή όχι μόνο των Γαβροριτών αλλά και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Χασίων .

Το πρωί τελείται πανηγυρική θεία λειτουργία και στη συνέχεια προφέρεται  σε όλους τους φιλέορτους  κοινή τράπεζα με μαγειρεμένο σε καζάνι φαγητό (κριθαράκι με προβατίνα ) και στη συνέχεια όλοι πιάνονται στο  χορό  υπό τους ήχους της λαϊκής – δημοτικής μουσικής μας παράδοσης  .

Όσοι λοιπόν θέλετε να εκδράμετε προς Χάσια μεριά και θέλετε να γευτείτε από γνήσιο Λαϊκό  Ελληνικό πανηγύρι μέσα από την σύμπτυξη φυσικής ομορφιάς – Ορθόδοξης πίστης και παράδοσης , το εξωκκλήσι της Μεγαλομάρτυρος   Αγίας Παρασκευής και τα φιλόξενα αισθήματα  των Χασιωτών  σας περιμένουν !!! Καλό εορταστικό τριήμερο  σε όλους !!!

gavros agia paraskevi 1_DCE gavros agia paraskevi 3_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.